Gastenboek

"Wilma is geweldig!! Na een uitgebreide inventarisatie weet ze feilloos je smaak om te zetten in een prachtige presentatie en uitgebreid werkplan. Ze heeft originele, betaalbare, praktische en zeer bruikbare ideeën. Wilma, thx voor al je hulp!"
Saskia van Hulzen Krul te Leusden

"Blij dat er mensen zoals Wilma zijn die wel echt verstand van en gevoel voor inrichting hebben. Veel goede en bruikbare tips gekregen voor ons nieuwe huis."
Ralph van Hulzen te Leusden

"Wil2style: Supercreatief en in staat om te ontwerpen naar de wensen van iedereen persoonlijk. Wil2style heeft voor ons onder andere de woonkamer en slaapkamer onder handen genomen. Ik ben niet gemakkelijk qua stijl maar het is haar toch gelukt om leuke dingen te bedenken die we inmiddels ook hebben toegepast."
Suzanne Moojen te Harderwijk

 

“Wilma is a profesional interiordesigner giving pragmatic en usefull advise. First she wants to understand the consumer and the pre-conditions before advise is given. After her creative process the advise is presented in a profound and playfull way. I'm realy satisfied with the results of our livingroom-transformation!”

Johan van't Zet te Harderwijk

 

"Wilma heeft voor onze woonkamer een lichtplan en meubelindeling gemaakt.

Ze heeft dit gemaakt op basis van een plattegrond (we hadden een waardebon van Wil2style gewonnen). Ondanks dat Wilma onze inrichting niet kende, heeft ze de invulling van onze woonkamer met de bijbehorende verlichting zeer treffend gemaakt en het sloot goed aan op onze smaak.

Daarnaast vonden we het mooi om te zien dat ze met aanvullingen kwam waar we zelf nog niet bij hadden stilgestaan. Zoals het doortrekken van lichtelementen op ons balkon als verlengstuk van de woonkamer.

We gaan haar advies dan ook zeker ter harte nemen."

Annerie de Neeve te Leusden